Stip op de horizon

Geplaatst op Geef een reactie

Stip op de horizon

Er is weer een nieuw jaar begonnen. Mijn stip op de horizon is het creëren van een eigen herkenbare beeldtaal.

De afgelopen jaren heb ik heel veel abstract-expressionistisch werk gemaakt, veel gedichtjes en dergelijken geschreven en zo nu en dan ook wel eens wat figuratief werk gemaakt. Maar op deze doeken kon ik bij lange na niet al mijn verhalen kwijt. Daarom ben ik nu op samurai-achtige wijze mijn figuratieve teken- en schilderskills aan het trainen. De tweede helft van tweeduizendachttien ben ik daar stiekem vast een beetje mee begonnen en nu in tweeduizendnegentien ga ik er vol voor. Zodat ik straks op een directe manier, de stomme constateringen die ik doe, met jullie kan delen. Op de “tweedimensionaal” pagina kun je al een aantal werken vinden die dus het begin van de weg naar mijn eigen herkenbare beeldtaal vormen.

Oja, ergens denk ik bij mezelf, dit hoeft niemand te weten. Het is helemaal niet stoer dat ik het niet gewoon al kan. Ik kan ook gewoon alleen maar mooie eindresultaten met jullie delen. Maar ik ben liever eerlijk. Het lijkt me gewoon tof om jullie af en toe even een update te geven, zodat jullie ook achter de doeken mijn weg naar het zijn van een “HollandseMeester” kunnen volgen.

Liefs,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *