Collectief Achterom – Het Eeuwfeest

Geplaatst op Geef een reactie

Collectief Achterom – Het Eeuwfeest

In het weekend van 20 mei was het dan eindelijk zo ver, het Eeuwfeest. Op vrijdagavond gaven we een besloten feestje voor genodigden en op zaterdag was ons prachtige gebouw geopend voor iedereen. Samen met de andere kunstenaars uit the building hebben we keihard gewerkt om alles voor elkaar te krijgen en we hebben natuurlijk flink uitgepakt. Zo was er bijvoorbeeld verspreid door en rond het gebouw een expositie van alle kunstenaars door elkaar. Maar waren er ook verschillende theatervoorstellingen, workshops, live-muziek optredens, lezingen, een silent-disco en nog veel meer. Er was Hoornse koffie en Mexicaans voedsel en er waren een heleboel vrolijke mensen. Naast dat alles hield ik op beide dagen een betoog over de waarde van kunst voor de samenleving. F*cking spannend natuurlijk, maar het werd met luid applaus ontvangen. Het Eeuwfeest was een groot succes. Het waren “on-Hoornse taferelen” hoorde ik iemand zeggen. Ik ben super trots op @collectief_achterom , samen kunnen wij daadwerkelijk alles. Speciale dank gaat uit naar @wethouderboomgaars voor het goed luisteren naar m’n betoog, het openen van het feest en later op de avond nog wat mooie woorden. Maar zeker ook dank aan alle bikkelbarmensen enzo, jullie waren top!

PS: Op veler verzoek zal ik mijn betoog toch ook nog even opnemen en op socialemedia plaatsen. Dat volgt later.

PPS: Er was echt nog véél meer moois te zien. Maar ik ben beeldend kunstenaar en geen website vormgever ofzo. Mocht je nou écht heel graag meer willen zien ben je best welkom om even te komen kijken nu een deel van de expo nog zichtbaar is. En anders zien we je volgende eeuw.

Liefs,

STHOM.

@collectief_achterom , @thomasfrankefotografie , @onnoroos , @tekenmachinisten , @stiemer , @tinusdfreakysteel , @d.a.f.f.i.e , @brouwerscarel , @jorg_de_vos , @haismaank , @regterkarianne , @theatergroep_poolsevis , @tommierose1998 , @mariandaems , @alexandraverwoolde , @vivianrozenbeek , @rayheere , @sthom.artist , maar ook @livepaintcrew.smeer , @wallplugrecords , @paja_meresti , @josvantol , @robinthoughx , @rob_van_iersel , @nalimkawon , @begtbegt , @deburritobroers , @lekkerslijs , @koffievanhoorn , @glock45theband @gemeentehoorn en alle anderen, bedankt! ❤️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *