DIKKE SHOW X 17e EEUW

Geplaatst op Geef een reactie

DIKKE SHOW X 17e EEUW

Voor het eerst mocht ik voor het echie mee doen met de DIKKE SHOW. Van de zomer vroeg Boxie (kunstenaar) mij of ik het jongste lid van de “DIKKE SHOW” wilde worden. “Ja zeker!” luidde mijn antwoord. Ik vind het namelijk een eer om onderdeel te zijn van deze groep. De “DIKKE SHOW” is een Hoorns kunstenaarscollectief in wisselende samenstelling, momenteel bestaande uit Hoornse kunstenaars; Jaap Stiemer, Boxie, Botox, Arno vd Pol, Jorg de Vos, Wilfredo Daalmeijer, Mies Reus en mijn eigen persoontje. Het principe van de “DIKKE SHOW” is dat we een dikke show geven. Het publiek kan komen kijken naar ons in actie, ipv naar het eindresultaat. We gaan over elkaar heen en onder elkaar door, en daar hoort soms ook wel een beetje pijn bij. Net zo lang tot er een vet kunstwerk ontstaat.

De afgelopen weken/maanden hebben we aan een 800x180cm groot paneel gewerkt met als thema de 17e eeuw en uiteraard heb ik daar kritisch tussendoor geschilderd.  Het voormalig Affichemuseum op de Grote Oost heeft ons de beschikking gegeven over een kamer in het museum, zodat we hier onze dikke show konden geven. Hier wat beeldmateriaal van het paneel.  (2018)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *