Live Paint Crew SMEER!

Geplaatst op Geef een reactie

Live Paint Crew SMEER!

Podiumkunsten maar dan anders. Je kunt ons inhuren om live een groot kunstwerk te maken op een evenement. Daarnaast doen we ook teambuilding-, bedrijfsuitjes.

Samen met m’n kunstmaatjes Onno Roos en Milan Nowak ben ik een heuse “live paint crew” begonnen. We noemen onszelf “SMEER!”. Je kunt ons inhuren voor al uw feesten en partijen. Daar werken we dan live en met z’n drieën aan een groot kunstwerk. We smeren dwars door elkaar, achter elkaar langs en over elkaar heen. Dit doen we in het thema van het desbetreffende evenement. Het publiek kan van dichtbij meemaken hoe er gaandeweg een vet kunstwerk ontstaat. Als het evenement afgelopen is nemen we het kunstwerk mee terug naar onze ateliers. Daar zetten we de puntjes op de i, lakken we het kunstwerk af en voorzien we het van ophangmateriaal. Vervolgens brengen we het kunstwerk, dat nu af is, terug naar locatie. De organisatie die ons inhuurt krijgt dus een “livepaintact” op haar evenement én een op maat gemaakt kunstwerk gesmeerd door drie jonge kunstenaars.

Dus als je een feestje of een bedrijfsuitje gaat organiseren en je zoekt iets bijzonders, gevonden! Tot die tijd kun je ons volgen op de SMEER! Facebook en Instagram. Voor boekingen, prijzen en andere informatie stuur me ff een berichtje 🙂

Uiteraard zijn we ook gewoon in te huren om op locatie uw muur of watdanook van onze kunsten te voorzien.

Liefs, 

STHOM. & SMEER!

(2023)

Onderstaande kunstwerken smeerden we dus live op verschillende evenementen. Sommige van de werken zijn nog beschikbaar. (2023)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *