NO CONSENT NO S*X

Geplaatst op Geef een reactie

NO CONSENT NO S*X

Eerlijk gezegd dacht ik dat er alleen een heel klein groepje treurige mensen bestaat dat aan s*x zonder consent poogt te doen. Afgelopen jaar ontdekte ik dat ik dit bekeek vanuit mijn luxe positie als hetero man. Het is een enorm probleem dat heel veel mensen, voornamelijk mannen, hun handjes niet thuis, opmerkingen niet voor zich en hun piemel niet in de broek kunnen houden. Ik wil dat dit verandert. Simpelweg zodat vrouwen zich weer veilig kunnen voelen en anders wel zodat we gewoon fijn kunnen s*xen met elkaar toch 🙂

Heb jij of ken jij een bedrijf, instantie, stichting, school, horecagelegenheid of watdanook waarbij dit thema goed past ofwel graag met mij dit thema zou uitdragen, stuur me ff een berichtje! Ik ga rond dit thema graag een opdracht of samenwerking aan. Dat helpt mij m’n kunst en boodschap te verspreiden en dat helpt jou aan goede sier, reclame, aandacht, inspiratie, klantenbinding en meer van dat soort dingen. Zo’n opdracht/samenwerking kan een eenmalige actie in bijvoorbeeld de vorm van een muurschildering zijn, maar zou ook een meer omvattend concept kunnen worden. Ik ben tenslotte een wandelende ideeënfabriek. Voel je vrij om ff contact met me op te nemen zodat we even van gedachten kunnen wisselen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *