ORANJE BUITEN

Geplaatst op Geef een reactie

ORANJE BUITEN

OranjeBuiten heeft een nieuwe bewoner gekregen, de OranjePapegaai. Deze OranjePapegaai is oud en wijs en weet alles maar dan ook alles over de natuur. Hij ziet daarom ook dat het nu echt de verkeerde kant op gaat. Om daar wat aan te doen heb ik de OranjePapegaai de verteller van een natuurdocumentaire gemaakt. Aan de hand van verschillende “afleveringen” zal deze natuurdocumentaire langzaam groeien.

In februari 2021 werd ik benaderd door Arnoud Ruiter, eigenaar van Strand Paviljoen Oranje Buiten. Hij zocht iemand om een vrolijke belevenis toe te voegen aan zijn strandpaviljoen en wilde graag dat ik dat zou gaan doen. Van hieruit ontstond mijn idee om een David Attenborough-achtige natuurdocumentaire te maken.

Op deze manier kan de bezoeker bij Oranje Buiten tijdens het chillen allerlei toffe weetjes over de natuur ontdekken. Dat is belangrijk want onbekend maakt onbemind en dan gaat de natuur dus naar de kloten. Hopelijk zal de Oranje Buiten bezoeker na het bezoek ietsje meer om de natuur geven. Daarnaast zien de afleveringen er vrolijk uit en levert het leuke gespreksonderwerpen op. Naast het schilderen van afleveringen en het schrijven van natuurweetjes op de locatie , werk ik ook aan de grafische uitingen van Oranje Buiten. De nieuwe belevingswereld van Oranje Buiten moet natuurlijk wel doorgetrokken worden naar de grafische uitingen zoals de menukaart en dergelijken. Dit werk doe ik samen met mijn fijne collega Joris Mooijman. (2021)

Wil jij ook een kunst toevoegen aan je bedrijf, stuur me ff een berichtje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *