STHOM. – Persoonlijk Bloemstuk

Geplaatst op Geef een reactie

STHOM. – Persoonlijk Bloemstuk

(2024) Dit bloemstuk maakte ik in opdracht voor een lief particulier stel. Het was een lang proces maar het resultaat mag er wezen. Waar ik vooral trots op ben is dat dit kunstwerk voldoet aan de wensen van mijn opdrachtgevers, er zitten zelfs allerlei persoonlijke verhalen in verweven, maar ik heb niets afgedaan aan mijn eigen visie. Dit is dus echt een STHOM.kunstwerk gemaakt vanuit mijn visie, maar met daarin de wensen van de opdrachtgevers  verwerkt. Het kunstwerk hangt nu bij hen in de woonkamer te shinen (zie foto’s).

Ben je nou ook geïnteresseerd in een persoonlijk bloemstuk? Of een ander persoonlijk schilderij? Op een groot canvas, of op een klein canvas? Of misschien wel rechtstreeks op de (buiten)muur? Of op je auto? Of iets speciaal voor jouw bedrijf? Stuur vooral ff een berichtje!

Liefs,

STHOM.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *